<$BlogRSDUrl$>

Gewoon uit goesting...

donderdag, februari 19, 2004

Gay Cruise



Onderstaande wil ik Cecil, Atari, Hulla en misschien ook Dimi (?) niet onthouden:

2000 mannen aan boord op de cruise van hun dromen
Een cruise schip met alleen maar homo’s…. In Florida stappen 2000 mannen aan boord voor een onvergetelijke reis: de Gay Cruise! Op 22 februari neemt MTV de kijker mee op deze droomreis. Tussen 21.00 uur en 22.00 uur, brengt MTV een uur met veel wilde nachten, kinky outfits, een hoop geflirt, serieuze gesprekken, lekkere lijven en romantische eilanden. MTV volgt drie verschillende vrijgezelle gays, Robb, Duncan en Aaron tijdens deze reis van hun leven. Ze hebben verschillende motivaties; op zoek naar een vaste relatie, jezelf kunnen zijn, goede en heftige seks of gewoon je ogen uit kunnen kijken. Hoe vergaat het deze vakantiegangers? Valt het mee of juist tegen? ‘Ik raak bedwelmd door de geur van testosteron, 2000 mannen bij elkaar, wat een geweldig gevoel’! aldus Duncan.
We volgen deze drie singles op de voet…Hoe bereiden deze vakantiegangers zich voor? Condooms en leuke speeltjes shoppen, verschillende outfits voor het leerbal, ondergoedbal, gemaskerd bal, beautycases, voldoende visitekaartjes met adres en foto om uit te delen. Wat maken ze allemaal mee? De kamernummers worden volop uitgewisseld, de eerste dates vinden plaats, de verliefdheid slaat toe en de hormonen gieren door het lijf. Maar niet alles is even makkelijk: hoe is het om een kamer te delen met een onaantrekkelijke man, loopt de ideale man hier überhaupt wel rond, hoe moet het eerste contact worden gemaakt en de eerste jaloezieën slaan toe.
En dan nog de dagelijkse problemen; wat moeten deze jongens aan? We komen alles te weten over kinky outfits en verkleedpartijen. Wie wint de zwembad schoonheidswedstrijd? We nemen een kijkje in de verschillende liefdesnestjes.. was het liefde of toch alleen maar lust?
Kijk op zondag 22 februari, tussen 21.00 uur en 22.00 uur, mee naar de belevenissen van drie singles op deze onvergetelijke gay cruise.
Bron: www.showbizzsite.be

Ik twijfel nog, u ook?

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?