<$BlogRSDUrl$>

Gewoon uit goesting...

woensdag, maart 17, 2004

Fait Divers...



Oudste kat van de wereld wordt vandaag 231

Al 231 kattenjaren of 33 mensenjaren leeft Jean Stone al met haar kater. De Britse uit Essex vond de kat in een vuilnisbak in London en besefte pas hoe oud haar kater is toen ze iets zag over lang levende katten. Het duo viert vandaag zijn verjaardag.

Stone hoopt nu op een vermelding in het Guinness Book of Records en daarvoor rekent ze op een dierenarts. Als de dokter in staat is om de preciese leeftijd van de viervoeter vast te stellen, dan maakt ze inderdaad een grote kans. Het zou alvast een stunt zijn want het scheelde geen haar of Wiskey belandde op een stort. “Ik vond hem op 17 maart 1971 in een vuilnisbak in London. Zijn oogjes waren nog dicht, hij was pas geboren. Nooit kon ik inbeelden dat Wiskey zo oud zou worden, zeker niet na zo’n dramatisch begin”, vertelt Stone aan de Britse krant The Sun.

Wiskey kan ook vandaag weer rekenen op een stevige portie Whiskas. Zolang hij het Guinness Book niet haalt, blijft de Australische Kataleena Lady officieel de oudste kat van de wereld. De Birnemeese werd Down Under geboren op 11 maart 1977.

Afghaans soldaat aangehouden na seks met ezel

In het zuid-oosten van Afghanistan is een soldaat aangehouden en vier dagen vastgehouden door de politie nadat hij werd betrapt tijdens seks met een ezel.

De soldaat die met zijn garnizoen in de buurt de provincie Paktika vertoefde was naar een dorpje nabij Gardez gegaan om er een opleiding van de politie te volgen.

De man zat samen met de ezel van een boer uit het dorp in een bouwvallig huis toen een jongen hen opmerkte en de politie waarschuwde.

De soldaat verdedigde zich door te zeggen dat hij vrijgezel was en dat hij niet genoeg geld had om te trouwen. Hij werd vier dagen vastgehouden, maar daarna toch zonder veroordeling vrijgelaten

en collega S. heeft een huis gekocht! Driewerf hoera!



Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?