<$BlogRSDUrl$>

Gewoon uit goesting...

maandag, mei 24, 2004

Accident de parcours



Gisterenmiddag rond één uur dacht p@nnie met veel zin aan haar middagmaal te beginnen, dit was helaas zonder een weerbaarstig stuk Turks brood en iets te scherp mes gerekend... U raadt het al, na 3 pogingen eindelijk door het brood en ook in m'n vinger...
't Bloed spoot eruit (wist je dat btw dat bloedvlekken op laminaat zeer moeilijk te verwijderen zijn!) en p@nnie eventjes in paniek!
Dus na een kwartier onder de kraan te hebben gestaan en vijf zakdoeken (mooi gestreken zodat ze kiemvrij waren :-) ) te hebben bevuild, ten einde raad maar ma-p@nnie opgebeld... die uiteraard haar kalmte wist te bewaren en p@nnie adviseerde naar de dokter van wacht te gaan! Moeders raad is soms toch onontbeerlijk hé! :-)
2 uur later was ik weer bijna de oude, drie draadjes in m'n vinger, een spuit in m'n arm en een mooi verbandje, trots dat ik was!
't grappige was dat die dokter mij nog een week ziekteverlof wou voorschrijven omdat typen zonder linkerwijsvinger nu toch eenmaal moeilijk gaat, helaas heb ik hier feestelijk voor bedankt!

Interesse in andermans domme snijwonden? Lees dit dan eens!

Afsluiten doen we deze keer met een nieuwe "spreuk" van de dag
Beter een snee in m'n vinger, dan een vinger in m'n snee

(kuch,kuch)


Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?